Помадна масса на основі пюре з ягід жимолості (Патент на корисну модель № 118393) - Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Денисенко, Ірина Сергіївна (My University, 2017)
Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і пюре з ягід жимолості.
Keywords: цукерка; термін зберігання; помада; sweet; storage life; fondant; honeysuckle; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів