Формоутворення картонних пачок при пакуванні (аналіз силового впливу робочих органів пакувальних машин) - Масло, Микола Андрійович (My University, 2005)
Проведено аналіз параметрів робочих органів пакувальних машин для реалізації технологічних операцій формоутворення пачок із плоскоскладених заготовок. Представлені результати аналітичних досліджень силового впливу пасивних робочих органів на конструктивні елементи пачок. The analysis of the parameters of the working bodies of packaging machinery for the implementation of process steps of forming bundles of flat-laid preparations. The results of analytical studies of the effect of passive power of workers on construction elements packs.
Keywords: картонна пачка; cardboard boxes; пакувальна машина; packaging machine; робочий орган; working body; силове навантаження; power load; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки