Цукрова мастика (Патент на корисну модель № 121755) - Кохан, Олена Олександрівна; Саліх, Назар Саліхович (My University, 2017)
Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукрової мастики, що містить в своєму складі цукор, патоку, комбінацію гідроколоїдів, гліцерин.
Keywords: цукор; мастика; желатин; гідроколоїд; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sugar; mastic; gelatin; hydrocolloid