Гащук, Олександра ІзидорівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаПащенко, Максим ОлександровичГуралевич, Анна Ярославівна2020-06-042020-06-042019Патент України на корисну модель № 139231 UA, МПК А23 L 13/50 (2016.01). М’ясо-рослинні консерви / Гащук О. І., Чернюшок О. А., Москалюк О. Є., Пащенко М. О., Гуралевич А. Я. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06630 ; заявл. 13.26.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 24 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31215Основною задачею корисної моделі є створення композиції для виробництва м'ясо- рослинних консервів, з підвищеною біологічною та харчовою цінністю продукції, збагачення виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зменшення собівартості. М'ясо-рослинні консерви включають м'ясо куряче, сіль кухонну, перець чорний мелений, згідно з корисною моделлю, додатково містять шкірку курячу, сочевицю гідратовану і бланшовану, цибулю ріпчасту свіжу та бульйон. The main task of the utility model is to create a composition for the production of canned meat and vegetables, with increased biological and nutritional value of products, enrichment of products with macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and reducing costs. Canned meat and vegetables include chicken, table salt, ground black pepper, according to the utility model, additionally contain chicken skin, hydrated and blanched lentils, fresh onions and broth.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясо-рослинні консервим'ясо курячесanned meat and vegetableschicken meatМ’ясо-рослинні консерви (Патент на корисну модель № 139231)Technical Report