Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра Ізидорівна2014-06-182014-06-182014Пешук, Л. В. Удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчування / Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Материалы конференции «Современные аспекты геронтологи и гериатрии: от теории к практике», 26-27 мая 2014 г. – Київ, 2014 . – С. 66-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15315В даній статті наведено удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчування. In this article the technology improvement pates with new raw material for special nutrition.uk-UKгеродієтичні продуктинетрадиційна сировинаспеціальне харчуванняпаштетиgerontologic diet productsalternative materialsspecial mealsspreadsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини для спеціального харчуванняArticle