Домарецький, Віталій АфанасійовичКуц, Анатолій МихайловичГанчук, Вікторія ДмитрівнаКлименко, Олег МиколайовичДьяконов, Р.2013-06-122013-06-122009Трансгенна сировина / В. А. Домарецький, А. М. Куц, В. Д. Ганчук, О. М. Клименко, Р. І. Дьяконов // Харчова і переробна промисловість. - 2009. - № № 2-3 (354). - С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8260Вчений світ у своєму ставленні до ГМО розділився на два табори. Одні вважають, що ГМО небезпечні для майбутнього людства, а інші активно підтримують впровадження ГМО у світову економіку. В харчовій промисловості найширше використовують трансгенну сою, яка входить до складу м’ясних виробів, соусів, майонезів тощо. The scientific world is divided into two parts according to the attitude to GMO. One art is on opinion that GMO are dangerous for humanity’s future, another part actively supports adoption and use of GMO. Transgenic soya is widely used in Food Industry. This product is a component of sausage and meat products, sauces and mayonotherгенетично – модифіковані організмишкідливістьтрансгенна соягенна інженеріяgenetically modified organismsharmfulnesstransgenic soyagenetic engineeringкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаТрансгенна сировинаArticle