Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.
Keywords: олійна промисловість; жирова промисловість; соняшникова олія; кукурудзяна олія; пальмова олія; оливкова олія; бавовняна олія; тваринні жири; oil industry; fat industry; sunflower oil; corn oil; palm oil; olive oil; cottonseed; animal fats