Фесун, Тетяна Павлівна2020-02-292020-02-292019Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / упоряд. Т. П. Фесун ; Наук.-техн.б-ка; Нац. ун-т харч. технологій. – Київ : НУХТ, 2019. – 185 с. (Серія «Галузі харчової промисловості» ; вип. 9).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30924Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.олійна промисловістьжирова промисловістьсоняшникова оліякукурудзяна оліяпальмова оліяоливкова оліябавовняна оліятваринні жириoil industryfat industrysunflower oilcorn oilpalm oilolive oilcottonseedanimal fatsОлійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідBook