Екструзійний продукт «Повітряна картопля рисово-бурякова» (Патент на корисну модель № 69012) - Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Сергій Іванович (My University, 2012)
Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, рисову крупу, буряковий порошок сіль у певних співвідношеннях..Продукт готовий до споживання без додаткової обробки.
Keywords: сухе картопляне пюре; екструзійні продукти; рисова крупа; буряковий порошок; сухое картофельное пюре; экструзионные продукты; рисовая крупа; свекольный порошок; dry mashed potatoes; extrusion products; beet powder; rice cereals; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра харчової хімії; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів