Олексієнко, Наталія Валентинівна2021-12-022021-12-022020Олексієнко, Н. В. Європейські вимоги щодо маркування харчової продукції в Україні / Н. В. Олексієнко // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : мат. Міжнар. наук.-практ. конфер., м. Київ, 17-24 лист. 2020 р. – Київ, 2020. – С. 123–125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36680Проаналізовано зміни в маркуванні продукції, що прописані в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», що набув чинності в 2019 р. Прийняття Закону України дозволило максимально наблизити українські вимоги до маркування продукції до європейських, а також дозволить споживачам отримати більш розгорнуту, повну інформацію про харчові продукти.otherмаркуванняінформація для споживачівхарчові продуктизакон Україниmarkinginformation for consumersfoodthe law of UkraineЄвропейські вимоги щодо маркування харчової продукції в УкраїніThesis