Європейські вимоги щодо маркування харчової продукції в Україні - Олексієнко, Наталія Валентинівна (My University, 2020)
Проаналізовано зміни в маркуванні продукції, що прописані в Законі України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», що набув чинності в 2019 р. Прийняття Закону України дозволило максимально наблизити українські вимоги до маркування продукції до європейських, а також дозволить споживачам отримати більш розгорнуту, повну інформацію про харчові продукти.
Keywords: маркування; інформація для споживачів; харчові продукти; закон України; marking; information for consumers; food; the law of Ukraine