Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаБлощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаВорона, О. П.2013-02-182013-02-182012Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – № 2 (16). – С. 58-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6376Подано результати теоретичних досліджень сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє надавати традиційним стравам та кулінарним виробам нетипового для них зовнішнього вигляду без зміни їхньої харчової та біологічної цінності. The article presents the theoretical research results of spherification as a method of molecular technologies that allows providing traditional food and culinary products the untypical physical form without changing their nutritional and biological value.uk-UKСферифікаціямолекулярна гастрономіямолекулярні технологіїсфериSpherificationmolecular gastronomymolecular technologiesspheresкафедра готельно-ресторанної справиСферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарстваArticle