Сучасні фізкультурно-оздоровчі технології - Коляденко, Світлана Ананіївна (My University, 2021)
На сучасному етапі розвитку України, в умовах активного реформування освітньої, соціокультурної сфери, в тому числі галузі фізичної культури та спорту є необхідність пошуку нових ефективних шляхів та засобів удосконалення процесу фізичного виховання молоді. Актуальною є проблема пошуку ефективних шляхів підвищення рухової активності студентів та поліпшення їхньої фізичної підготовленості за рахунок впровадження сучасних фізкультурно-оздоровчих технологій, які б сприяли розвитку позитивної мотивації до занять фізичним вихованням, формували основи самостійної оздоровчої діяльності як у системі вищої освіти, так і у вільний від навчання час.At the present stage of Ukraine's development, in the context of active reform of the educational, socio-cultural sphere, including the field of physical culture and sports, there is a need to find new effective ways and means to improve the process of physical education of young people. The problem of finding effective ways to increase students' motor activity and improve their physical fitness through the introduction of modern physical and recreational technologies that would contribute to the development of positive motivation for physical education, formed the basis of independent wellness activities both in the higher education system and in their spare time.
Keywords: фітнес; технології; fitness; technology; кафедра фізичного виховання