Петрікей, Руслан ВолодимировичПрохоров, Олександр Миколайович2013-11-042013-11-042007Петрікей, Р. В. Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-тя наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. К: НУХТ – 2007 – С. 34https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10918Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturationбезалкогольні напоїслабоалкогольні напоїсатураціяsoft drinkslow alcohol drinkssaturationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02)Thesis