Вплив складу солодких вод на розчинність дюксиду вуглецю (С02) - Петрікей, Руслан Володимирович; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2007)
Проведений аналіз рецептури напоїв та його вплив на процес сатурації. The analysis of the formulation of beverages and its impact on the saturation
Keywords: безалкогольні напої; слабоалкогольні напої; сатурація; soft drinks; low alcohol drinks; saturation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв