Підходи щодо забезпечення організаційної досконалості - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2014)
Розглядаються підходи до організаційної досконалості з точки зору логічної послідовності формування її складових. The approaches to organizational excellence in terms of logical sequence of its components forming are examined.
Keywords: адаптація; організаційна досконалість; adaptation; organizational excellence; кафедра економіки праці та менеджменту