Стахурська, Світлана Антонівна2014-10-142014-10-142014Стахурська, С. А. Підходи щодо забезпечення організаційної досконалості / С. А. Стахурська // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : програма і матеріали Міжнародної наукової конференції, 13–17 жовтня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 799.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17296Розглядаються підходи до організаційної досконалості з точки зору логічної послідовності формування її складових. The approaches to organizational excellence in terms of logical sequence of its components forming are examined.uk-UKпасивна адаптаціяактивна адаптаціяорганізаційна досконалістьpassive adaptationactive adaptationorganizational excellenceкафедра економіки праці та менеджментуПідходи щодо забезпечення організаційної досконалостіThesis