Ковальчук, Анжеліка Вікторівна2021-10-072021-10-072021Ковальчук, А. В. КБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ- Інвест» Організація виробництва консервів з м’яса птиці у запроектованому консервному цеху ТОВ «УПГ- Інвест» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анжеліка Вікторівна Ковальчук ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 85 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35900otherптицяконсервизабійм'ясоіндикиптахокомбінаткафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ- Інвест» Організація виробництва консервів з м’яса птиці у запроектованому консервному цеху ТОВ «УПГ- Інвест»Other