Оброблення фруктозо-олігосахаридних сумішей електрогідравлічним методом - Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович (My University, 2020)
Встановлено, що найбільш раціональним режимом вилучення редукувальних речовин є ЕГО суспензії цикорію в режимі з напругою 35 кВ та кількості розрядів від 20…30, в залежності від концентрації суспензії. It is established that the most rational mode of extraction reducing substances are EGO suspension of chicory in the mode with a voltage of 35 kV and the number of discharges from 20… 30, depending on the concentration of the suspension.
Keywords: фруктозо-олігосахаридні суміші; електрогідравлічний метод; fructose-oligosaccharide mixtures; electrohydraulic method; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування