Маринін, Андрій ІвановичСвятненко, Роман Сергійович2020-11-172020-11-172020Маринін, А. І. Оброблення фруктозо-олігосахаридних сумішей електрогідравлічним методом / А. І. Маринін, Р. С. Святненко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 101–102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32224Встановлено, що найбільш раціональним режимом вилучення редукувальних речовин є ЕГО суспензії цикорію в режимі з напругою 35 кВ та кількості розрядів від 20…30, в залежності від концентрації суспензії. It is established that the most rational mode of extraction reducing substances are EGO suspension of chicory in the mode with a voltage of 35 kV and the number of discharges from 20… 30, depending on the concentration of the suspension.otherфруктозо-олігосахаридні сумішіелектрогідравлічний методfructose-oligosaccharide mixtureselectrohydraulic methodкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОброблення фруктозо-олігосахаридних сумішей електрогідравлічним методомThesis