Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії - Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2015)
Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.
Keywords: здоров’я; health; проблеми; problems; збалансований раціон харчування; balanced diet; кафедра готельно-ресторанної справи