Лавриненко, Дмитро ОлександровичІллючок, Антон ЮрійовичІщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій Володимирович2015-05-222015-05-222015Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії / Д. Лавриненко, А. Іллючок, Т. Іщенко, А. Гавриш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 3. - С. 421.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20617Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.uk-UKздоров’яhealthпроблемиproblemsзбалансований раціон харчуванняbalanced dietкафедра готельно-ресторанної справиСучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної діїOther