Дробот, Віра ІванівнаІщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор ФедоровичГоловченко, Валерій МиколайовичНауменко, О. М.2013-12-242013-12-241993Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів / В. І. Дробот, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. М. Головченко, О. М. Науменко // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 325.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12466Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.uk-UKхлібопекарські дріжджі спеціалізованих заводівхлібопекарські дріжджі спиртових заводівглютатіонзимазна активністьмальтазна активністьbaker's yeast specialized factoriesglutathionedistilleries baker's yeastzymase activitymaltasie activityкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПорівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводівThesis