Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів - Дробот, Віра Іванівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Валерій Миколайович; Науменко, О. М. (My University, 1993)
Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.
Keywords: хлібопекарські дріжджі спеціалізованих заводів; хлібопекарські дріжджі спиртових заводів; глютатіон; зимазна активність; мальтазна активність; baker's yeast specialized factories; glutathione; distilleries baker's yeast; zymase activity; maltasie activity; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів