Труш, Юлія Леонідівна2013-09-062013-09-062009Труш, Ю. Л. Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш // Соціально-економічний розвиток України в ХХІ столітті: проблеми, пріоритети і перспективи. - 2009. - № 1. - С. 246-245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9564Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств. Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency.якістьсистема якостіконкуренціяспоживачі продукціїнаселеннясертифікаціястандартизаціяринки збутунауково-технічний прогресqualityquality of managementcompetitioncustomerspopulationcertificationstandardizationmarketing outletsscientific and technical progressкафедра економіки і праваОсновні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості