Основні аспекти управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2009)
Розглянуто основні проблеми підвищення управління якістю продукції в сучасних економічних умовах , що є основою створення конкурентоздатної продукції , збільшення ефективності діяльності підприємств. Тhe main problems of quality management improvement are research in modern economic conditions, which is the basis of product competitiveness, an increase of enterprise efficiency.
Keywords: якість; система якості; конкуренція; споживачі продукції; населення; сертифікація; стандартизація; ринки збуту; науково-технічний прогрес; quality; quality of management; competition; customers; population; certification; standardization; marketing outlets; scientific and technical progress; кафедра економіки і права