Роль фінансового планування в ринковій економіці - Лиса, О. М.; Дем'яненко, Інна Вікторівна (My University, 2012)
Досліджено теоретичні аспекти фінансового планування в ринковій економіці. Установлено, що фінансове планування є процесом оцінки майбутніх фінансових потреб підприємства, і складається з різних процедур. Виявлено, що за його допомогою підприємство має змогу ефективно виконати ряд завдань. The theoretical aspects of financial planning in a market economy. Established that financial planning is the process of estimating future financial needs of the plant and consists of various procedures. Revealed that his company has the means to effectively perform a number of tasks.
Keywords: внутрішні резерви; фінансові ресурси; планування; фінансове планування; фінансові показники; internal resources; financial resources; planning; financial planning; financial performance; кафедра фінансів