Бойко, Ганна Анатоліївна2019-06-032019-06-032018Бойко, Г. А. Критерії оцінювання англомовного професійно орієнтованого монологічного мовлення майбутніх фахівців з харчових технологій / Г. А. Бойко // Імперативи розвитку громадянського суспільства у забезпеченні національної конкурентоспроможності : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 13–14 грудня, 2018 р. – Батумі : 2018. – С. 206–207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29426Для майбутніх фахівців з харчових технологій достатність і коректність вживання фахової лексики є вкрай важливою. Слід зазначити, що до фахової лексики відносяться як лексичні одиниці, які стосуються харчового виробництва в цілому, так і вузькогалузеві терміни, тобто фахова лексика, пов'язана з певною галуззю виробництва, а також терміни, запозичені з суміжних галузей (хімія, біотехнологія тощо). For future experts in food technology, the sufficiency and correctness of the use of vocational vocabulary is extremely important. It should be noted that vocational vocabulary includes both lexical units relating to food production as a whole and narrow-sector terms, that is, the vocabulary associated with a particular branch of production, as well as the terms borrowed from related industries (chemistry, biotechnology, etc.).uk-UKпрофесійно орієнтоване монологічне мовленнямайбутні фахівці з харчових технологійкритерії оцінюванняprofessional oriented monologue speakingfuture food technological engineersassessment criteriaкафедра іноземних мов професійного спрямуванняКритерії оцінювання англомовного професійно орієнтованого монологічного мовлення майбутніх фахівців з харчових технологійArticle