Когнітивне моделювання процесу екстракції цукру в підсистемі технологічного моніторингу - Зігунов, Олександр Михайлович; Прихожай, Ганна Ігорівна (My University, 2014)
Системи когнітивного моделювання можна використовувати як частину системи підтримки прийняття рішень при безпосередньому управлінні виробництвом, або при прогнозуванні протікання технологічних процесів цукрового заводу в рамках підсистеми технологічного моніторингу. Systems, cognitive modeling can be used as part of a decision support system in the direct control of production, or in predicting the flow processes within the sugar factory process monitoring subsystem.
Keywords: екстракція цукру; технологічний моніторинг; когнітивне моделювання; extraction of sugar; technological monitoring; cognitive modeling