Страшинська, Лариса Володимирівна2014-03-202014-03-202005Страшинська, Л. В. Організація управління якістю продукції / Л. В. Страшинська // Організація та планування діяльності підприємств : науково- методичний посібник / за ред. О. П. Сологуб. – К.: Корпорація, 2005. – 432 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13269Визначено сутність якості продукції, чинники, що впливають на якість, а також показники оцінки рівня якості; значна увага приділена організації технічного контролю виробництва і якості продукції. The essence of the product quality, the factors that influence the quality and performance assessment of quality, considerable attention is paid to the technical control of production and product quality.якість продукціїміжнародні стандартипідприємства харчової промисловостірівень якостіуправління якістю продукціїquality of productsinternational standardsthe food industryqualityquality managementкафедра маркетингуОрганізація управління якістю продукціїArticle