Організація управління якістю продукції - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2005)
Визначено сутність якості продукції, чинники, що впливають на якість, а також показники оцінки рівня якості; значна увага приділена організації технічного контролю виробництва і якості продукції. The essence of the product quality, the factors that influence the quality and performance assessment of quality, considerable attention is paid to the technical control of production and product quality.
Keywords: якість продукції; міжнародні стандарти; підприємства харчової промисловості; рівень якості; управління якістю продукції; quality of products; international standards; the food industry; quality; quality management; кафедра маркетингу