Ромашко, Олена ВасилівнаКобилінська, Олена ВалеріївнаЛазаренко, Михайло ВасильовичКовбаса, Володимир Миколайович2016-02-122016-02-122003Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2003. – № 14. – С. 57 - 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22224Набухання екструдатів важлива, але мало досліджена характеристика. Запропоновано досліджувати набухання за допомогою ультразвукового методу. Представлено результати дослідження процесу набухання екструдатів пшеничного і картопляного крохмалю при різних співвідношеннях з водою.uk-UKекструдований крохмальнабуханняультразвуковий методімпульскафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізики та професійної безпекиэкструдированный крахмалнабуханиеультразвуковой методимпульсextrusion starchswellingultrasonic methodimpulseЗастосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатівArticle