Підвищення надійності і довговічності деталей обладнання харчових виробництв - Мартинюк, Анна; Стечишин, Мирослав Степанович; Главацький, С. С.; Дзюб, Олександр Григорович; Пшоняк, Петро Васильович (My University, 2012)
В роботі розглядається методика, яка дозволяє безпосередньо в процесі тертя або кавітації отримувати кінетику зміни співвідношення корозійного і механічного чинників руйнування, яка базується на знаходженні прямолінійних ділянок Тафеля поляризаційних кривих шляхом їх комп’ютерного аналізу за програмою створеною в середовищі «Borland delphi». This paper considers methods for directly by friction and cavitation receive a modification to the kinetics of corrosion and mechanical factors of destruction, which is based on finding the straight sections Tafel polarization curves by means of computer analysis program created in the environment «Borland delphi».
Keywords: надійність; довговічність; зношення деталей; reliability; durability; wear of the parts