Мартинюк, АннаСтечишин, Мирослав СтепановичГлавацький, С. С.Дзюб, Олександр ГригоровичПшоняк, Петро Васильович2014-07-012014-07-012012Підвищення надійності і довговічності деталей обладнання харчових виробництв / А. В. Мартинюк, М. С. Стечишин, С. С.Главацький, О. Г. Дзюб, П. В. Пшоняк // Актуальні проблеми харчої промислловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція. - Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2012. - С. 112.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15771В роботі розглядається методика, яка дозволяє безпосередньо в процесі тертя або кавітації отримувати кінетику зміни співвідношення корозійного і механічного чинників руйнування, яка базується на знаходженні прямолінійних ділянок Тафеля поляризаційних кривих шляхом їх комп’ютерного аналізу за програмою створеною в середовищі «Borland delphi». This paper considers methods for directly by friction and cavitation receive a modification to the kinetics of corrosion and mechanical factors of destruction, which is based on finding the straight sections Tafel polarization curves by means of computer analysis program created in the environment «Borland delphi».uk-UKнадійністьдовговічністьзношення деталейreliabilitydurabilitywear of the partsПідвищення надійності і довговічності деталей обладнання харчових виробництвArticle