Актуальність сільського (зеленого) туризму в дністровському каньйоні (Тернопільська обл.) - Квач, Ольга Юріївна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2021)
Розглянуто роль сільського зеленого туризму як невід’ємної складової комплексного соціально-економічного розвитку села та одного із засобів вирішення багатьох сільських проблем

The role of rural green tourism as an integral component of comprehensive socio-economic development of the village and one of the means of solving many rural problems is considered
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; сільський туризм; зелений туризм; rural tourism; green tourism