Баланс в продовольчій безпеці України - Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна (My University, 2014)
Продовольча безпека - це стан захищеності людини, який визначається рівнем розвитку аграрного сектора економіки. Успішне розв'язання проблем в сфері забезпечення продовольчої безпеки країни залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування. Food security - a state of security rights, which is derived from the development of the agricultural sector. Successful resolution of issues in the area food security depends on the conditions for production quality and safe food.
Keywords: аграрний сектор; баланс; продовольча безпека; agriculture; balance; food security; кафедра економіки праці та менеджменту