Пушка, Ольга Сергіївна2021-06-092021-06-092020Пушка, О. С. Перспективи використання ямсу в технології кулінарних та кондитерських виробів / О. С. Пушка // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали VІІ міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34392У статті наведено загальну характеристику ямсу та можливості його застосування в технології кулінарних та кондитерських виробів.The article presents the general characteristics of yams and the possibility of its application in the technology of culinary and confectionery products.ямстехнологіякондитерські виробиyamstechnologyconfectioneryкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання ямсу в технології кулінарних та кондитерських виробівThesis