Олійник, Світлана Іванівна2017-11-082017-11-082015Олійник, С. І. Якість цукрового сиропу для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник // Цукор України. – 2015. – №8 (116). – С. 13-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26112На основі результатів досліджень якості цукрового сиропу та його впливу на стійкість лікеро-горілчаної продукції впроваджено ДСТУ 7477 «Сироп цукровий для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості цукрового сиропу за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, вмістом токсичних елементів, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання у лікеро-горілчаному виробництві. On the basis of the results of research quality sugar syrup and its impact on stability of alcoholic beverages introduced GATS 7477 „Sugar Syrup for liquor-vodka production. Specifications.” The basic requirements for raw materials, the quality of sugar syrup on organoleptic, physical-chemical that microbiological, content of toxic elements, rules of acceptance, labeling, packaging, transportation and storage at the distillery productions.цукровий сироплікеро-горілчане виробництвоякістьорганолептичніфізико-хімічні мікробіологічні показникитоксичні елементипакуванняправила прийманнязберіганняsugar syrupliquor-vodka productionqualityorganolepticphysical-chemicalmicrobiological indicatorstoxic componentspackagingrules of acceptancestorageкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЯкість цукрового сиропу для лікеро-горілчаного виробництваArticle