Паньков, Дмитро ВасильовичКишенько, Василь Дмитрович2015-05-272015-05-272015Паньков, Д. В. Управління якістю хлібопекарської продукції на основі онтологій / Д. В. Паньков, В. Д. Кишенько // Обчислювальний інтелект (результати, проблеми, перспективи) : праці міжнар. наук.-практ. конф., 12-15 травня 2015 р., Київ-Черкаси / М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т імені Тараса Шевченка та ін. ; наук. ред. В. Є. Снитюк. - Черкаси : Чабаненко Ю., 2015. - С. 246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20816Розроблені методи і алгоритми кваліметричної оцінки сировини, напівфабрикатів та готової продукції хлібопекарського виробництва на основі моделей структурного опису технологічних процесів з використанням онтологій. The methods and algorithms qualimetric evaluation of raw materials, semi-finished and finished products bakery production on the basis of structural models describe processes using ontologies.хлібопекарське виробництвокваліметріяонтологіїbread makingqualimetryontologyкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаУправління якістю хлібопекарської продукції на основі онтологій