Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор Миколайович2020-06-232020-06-232020Нєміріч, О. В. Збитий кисломолочно-рослинний десерт з насінням чіа / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 274.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31593Встановлено доцільність використання харчової емульсії та насіння чіа в технології збитого кисломолочно-рослинного десерту. Інноваційний збитий десертний продукт характеризується підвищеною харчовою цінністю за вмістом поліненасичених жирних кислот з одночасними приємними смаковими властивостями та нормативними фізико-хімічними показниками якості. The expediency of using food emulsion and seeds has been established chia in the technology of whipped sour milk and vegetable dessert. Innovative downed dessert product is characterized by high nutritional value in content polyunsaturated fatty acids with a pleasant taste properties and normative physicochemical quality indicators.харчова емульсіянасіння чіакупажована оліяполіненасичені жирні кислотиказеїнат натріюfood emulsionchia seedsblended oilpolyunsaturated fatty acidssodium caseinateкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗбитий кисломолочно-рослинний десерт з насінням чіаThesis