Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаТєлєгін, Кирил2015-03-252015-03-252015Бажай-Жежерун, С. А. Морозиво діабетичного призначення / С. А. Бажай-Жежерун, К. О. Тєлєгін // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 126-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19887Дієтотерапія є важливим фактором лікування цукрового діабету. При цій хворобі виникає абсолютна чи відносна недостатність інсуліну, що викликає порушення здатності організму засвоювати клітинами цукор, тобто глюкозу з крові. Метою діабетичного харчування є зниження навантаження на підшлункову залозу, нормалізація функції органів травлення, підвищення захисних сил організму.otherморозивоцукрозамінникидієтотерапіяice creamsweetenersdietкафедра технології оздоровчих продуктівМорозиво діабетичного призначенняOther