Врахування неадитивності теплофізичних властивостей розчину - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1995)
Запропоновано новий вид поправки на неадитивність, що забезпечує високу точність апроксимації кривих різної форми властивостей розчинів. A new kind of correction for not additive that provides high accuracy of approximation curves of different shape properties of solutions.
Keywords: розчин; solution; апроксимація; approximation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки