Соціальні інновації як фактор підвищення якості сервісного обслуговування - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
Враховуючи соціальну складову сервісного обслуговування, яка базується на сприйнятті комплексного продукту в процесі контакту покупця із сервісною організацією (вплив на тіло людини, його майно, розум, а також обробка інформації), можна значно розширити цільовий ринок сервісної організації.
Keywords: соціальні інновації; сервісне обслуговування; кафедра туристичного та готельного бізнесу