Стеценко, Наталія Олександрівна2019-02-092019-02-092019Стеценко, Н. О. Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошку / Н. О. Стеценко // Aktuelle Themen im Kontext der Entwicklung der modernen Wissenschaften: der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Dresden, 23 Januar, 2019. – Dresden : NGO «Europäische Wissenschaftsplattform», 2019. – B. 5. – S. 104–108.978-617-7171-80-4https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28792Проведені дослідження дозволили встановити, що стулки зеленого горошку - це багата на біологічно активні речовини вторинна сировина, тому збагачення нею різних харчових основ є актуальним із соціальної та економічної точок зору. Результати проведених досліджень доцільно використовувати для розроблення рецептур нових оздоровчих продуктів та дієтичних добавок. Studies have shown that green pea leaflets are secondary raw materials rich in biologically active substances, therefore the enrichment of various food bases by it is relevant from a social and economic point of view. The results of the research it is advisable to use for the formulation of new health products and dietary supplements.uk-UKстулки зеленого горошкупорошоквластивостірослинний збагачувачфункціональні інгредієнтиgreen peas' leavespowderpropertiesvegetable dresserfunctional ingredientsкафедра технології оздоровчих продуктівХарактеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошкуOther