Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичКучинський, Вячеслав Валерійович2021-04-162021-04-162021Нєміріч, О. В. Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива / О. В. Нєміріч , І. М. Устименко, В. В. Кучинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 354.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33322Використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить кукурудзяну, оливкову олії, овочеві порошки та карагенан, дозволить отримати морозиво з покращеними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості, підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом. The use of a multifunctional semi-finished product containing corn, olive oil, vegetable powders and carrageenan, will get ice cream with improved organoleptic and physicochemical quality indicators, increased nutritional value and balanced fatty acid composition.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкарагенанхарчова емульсіянапівфабрикатхарчова цінністьморозивополідисперсна системасушена харчова продукціякупажована оліяcarrageenanfood emulsionsemi-finished productnutritional valueice creampolydisperse systemdried food productsblended oilВикористання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозиваThesis