Використання поліфункціонального напівфабрикату у складі морозива - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Кучинський, Вячеслав Валерійович (My University, 2021)
Використання поліфункціонального напівфабрикату, що містить кукурудзяну, оливкову олії, овочеві порошки та карагенан, дозволить отримати морозиво з покращеними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості, підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом. The use of a multifunctional semi-finished product containing corn, olive oil, vegetable powders and carrageenan, will get ice cream with improved organoleptic and physicochemical quality indicators, increased nutritional value and balanced fatty acid composition.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; карагенан; харчова емульсія; напівфабрикат; харчова цінність; морозиво; полідисперсна система; сушена харчова продукція; купажована олія; carrageenan; food emulsion; semi-finished product; nutritional value; ice cream; polydisperse system; dried food products; blended oil