Без застосування додаткових реагентів розроблено спосіб очистки дифузійного соку з відділенням осаду нецукрів до основної дефекації - Чагайда, Андрій Олегович (My University, 1997)
Розроблено спосіб очистки дифузійного соку з відділенням осаду нецукрів до основної дефекації без використання додаткових реагентів. It has been developed a method of purification of diffusion juice with separation of non-sugar to the main defecation without the use of additional reagents.
Keywords: дифузійний сік; diffusion juice; дефекація; defecation; очищення; purification; нецукри; non-sugars; кафедра готельно-ресторанної справи