Пневмоциліндр з фіксацією штока (Патент України на корисну модель № 97221) - Волчко, Анатолій Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович; Волчко, Андрій Анатолійович; Костін, Володимир Борисович; Мироненко, Світлана Михайлівна (My University, 2015)
Корисна модель належить до пневмоприводів, зокрема пневмоциліндрів зворотньо-поступальної дії, і призначений для реалізації зворотньо-поступального руху в різноманітних приводах і обладнанні. The invention relates to pneumatic actuators including reciprocating actions designed to implement and reciprocating motion in a variety of drives and equipment
Keywords: пневмоциліндр; шток; поршень; стиснене повітря; compressed air; рneumatic; rod; piston; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки