Світовий досвід державної підтримки конкурентоспроможності національного сільськогосподарського виробництва - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2012)
В роботі досліджено систему протекціоністських заходів в аграрній сфері економічно розвинутих країн світу. Визначено методи стимулювання сільськогосподарського виробництва. In this work the system protectionist measures in agriculture economically developed countries. Definitely incentives for agricultural production.
Keywords: сільськогосподарське виробництво; agricultural production; протекціонізм; protectionism; державна підтримка; government support; кафедра економіки і права