Вплив температури тіста на якість готових виробів та швидкість екструдування - Косенко, Дар`я Олександрівна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна (My University, 2014)
Встановлено, що температура дріжджового тіста при якій спостерігається максимальна продуктивність екструдера та найбільший коефіцієнт розширення тістового джгута складає 39-42 °С, продуктивність екструдера збільшується в 4 рази. It was established that the temperature at which the dough is observed maximum performance extruder and the largest expansion coefficient dough bundle is 39-42 ° C, the performance of extruder increases 4 times.
Keywords: якість готових виробів; екструдування; тісто; quality of finished products; extrusion; dough; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв