Необхідність переходу підприємств до стратегічного планування - Федоренко, В. М. (My University, 2013)
В ситуації постійних змін у зовнішньому середовищі підприємства мають приділяти постійну увагу оцінюванню перспектив своєї діяльності. In a situation of constant changes in the environment with the enterprise pay constant attention to the evaluation of prospects of its activities.
Keywords: стратегічне планування; підприємство; enterprise; strategic planning