Перспективи комплексного перероблення томатної сировини - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2021)
Кафедрою технології консервування Національного університету харчових технологій розроблено комплексну технологію перероблення томатної сировини. Особливістю запропонованої технології є додаткове використання для переробки вторинних ресурсів томатопереобки – томатного насіння та томатів технічної стиглості. Department of Canning Technology, National University food technology developed a comprehensive processing technology tomato raw materials. A feature of the proposed technology is additional use for processing of secondary resources of tomato processing - tomato seeds and tomatoes of technical ripeness.
Keywords: томати; консервування; дитяче харчування; tomatoes; food for children; canning; кафедра технології консервування