Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2021-11-182021-11-182021Бендерська, О. В. Перспективи комплексного перероблення томатної сировини / О. В. Бендерська // Technical sciences: the analysis of trends and development prospects : International scientific and practical conference, July 2–3, 2021. – Prague, Czech Republic : Czech Technical University in Prague, 2021. – C. 72–74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36635Кафедрою технології консервування Національного університету харчових технологій розроблено комплексну технологію перероблення томатної сировини. Особливістю запропонованої технології є додаткове використання для переробки вторинних ресурсів томатопереобки – томатного насіння та томатів технічної стиглості. Department of Canning Technology, National University food technology developed a comprehensive processing technology tomato raw materials. A feature of the proposed technology is additional use for processing of secondary resources of tomato processing - tomato seeds and tomatoes of technical ripeness.otherаналіз ринкуконсервуваннядитяче харчуванняroar analysisfood for childrencanningкафедра технології консервуванняПерспективи комплексного перероблення томатної сировиниThesis