Кондиціонування — користь, або шкода? - Даниленко, Олександр Миколайович; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2014)
Медичні поради стосовно використання кондиціонерів стосуються перш за все помірного охолодження приміщення, правильного направлення потоку охолодженого повітря та своєчасного очищення фільтрів. Пам'ятайте: якщо дотримуватися всіх цих правил, кондиціонер приноситиме вам комфорт та користь. Medical advice regarding the use of air conditioners relate primarily moderate cooling facilities, proper direction flow of cooled air and timely cleaning filters. Remember, if you follow these rules conditioner bring you comfort and benefit.
Keywords: кліматичне обладнання; комфорт; кондиціонування повітря; climatic equipment; comfort; air conditioning; кафедра екології та екоменеджменту