Польовик, Володимир ВікторовичОмельченко, Марія СергіївнаКузьмін, Олег Володимирович2025-01-152023Польовик, В. Удосконалення рецептурної композиції змішаного гарячого алкогольного напою із застосуванням замінника цукру / В. Польовик, М. Омельченко, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 309https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46481У статті представлено удосконалення рецептури гарячого алкогольного змішаного напою із застосуванням замінника цукру, що призводить до зниження глікемічного індексу та збільшення привабливості для споживачівThe article presents the enhancement of a hot alcoholic mixed drink recipe by incorporating a sugar substitute, leading to a reduced glycemic index and increased consumer appealukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзамінник цукруглікемічний індексгарячі алкогольні змішані напоїрецептурна композиціяsugar substituteglycemic indexhot alcoholic mixed drinksrecipe compositionУдосконалення рецептурної композиції змішаного гарячого алкогольного напою із застосуванням замінника цукруThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684https://orcid.org/0000-0001-8760-3813