Мілян, Владислав ОлександровичКрасінько, Вікторія Олегівна2014-11-182014-11-182014Мілян, В. О. Вибір продуцента для отримання напівсинтетичного препарату ронасан / В. О. Мілян, В. О. Красінько // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 488.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18419Ронасан - сульфатоване похідне полісахариду родексману, полісахарид отримують шляхом культивування дріжджів Rhodotorula rubra. Препарат володіє гіполіпідемічними властивостями, та на відміну від інших препаратів ( пробукол, ловастатін, холестирамін ) не спричиняє побічних ефектів та є абсолютно безпечним для організму пацієнта. Ronasan - sulfated polysaccharide derivative rodeksmanu, a polysaccharide produced by culturing the yeast Rhodotorula rubra. The drug has a lipid-lowering properties, and in contrast to other drugs (probucol, lovastatin, cholestyramine) does not cause side effects and is completely safe for the patient.otherронасанполісахаридпродуцентronasanpolysaccharideproducersкафедра біотехнології і мікробіологіїВибір продуцента для отримання напівсинтетичного препарату ронасанOther