Філософія в сучасному світі - Михалевич, Артур Петрович; Панченко, Олександра Павлівна; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2017)
Ставлення до філософії сьогодні далеко не однозначне. Наївні і культурно неосвічені люди вважають, що вона своє віджила, що її слід замінити новим позитивним знанням. Attitude to philosophy today is far from unambiguous. Naive and culturally ignorant people believe that she is outdated, that she should be replaced with a new positive knowledge.
Keywords: сучасний світ; філософія; modern world; philosophy; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра гуманітарних дисциплін