Махоніна, Марина ЮріївнаРашевська, Тамара ОлексіївнаВашека, Оксана Миколаївна2014-03-192014-03-192009Махоніна, М. Ю. Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Молокопереробка. – 2009. - № 3 (42). – С. 24-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13246Обґрунтовано доцільність використання насіння льону у технології виготовлення нового виду вершкового масла. Досліджено мікроструктуру водної суспензії насіння льону. The expediency of using flax seeds in the production of new butter. The microstructure of of an aqueous suspension flax seeds.otherмікроструктура водної суспензіїнасіння льонувершкове маслоmicrostructure aqueous suspensionflax seedbutterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровленняArticle