Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі - Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2024)
У статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких страв

The article analyzes ways to improve the menu of the hotel restaurant by using modern methods of preparing and serving sweet dishes
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; заклад ресторанного господарства; меню; солодкі страви; restaurant establishment; menu; sweet; dishes