Кобилянська, Ольга ПавлівнаПушка, Ольга Сергіївна2024-06-252024-06-252024Кобилянська, О. П. Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі / О. П. Кобилянська, О. С. Пушка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43625У статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких стравThe article analyzes ways to improve the menu of the hotel restaurant by using modern methods of preparing and serving sweet dishesukкафедра готельно-ресторанної справизаклад ресторанного господарстваменюсолодкі стравиrestaurant establishmentmenusweetdishesШляхи удосконалення меню ресторану при готеліThesishttps://orcid.org/0000-0001-8016-4889