Нгуен Фионг ДонгПрибыльский, Виталий ЛеонидовичОлейник, Светлана Ивановна2021-06-252021-06-252017Нгуен, Фіонг Донг. Ферментированный напиток на основе аглютенового сырья / Нгуен Фіонг Донг, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 38–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34650Исследована перспективность использования зерен риса в технологии ферментированных продуктов. Тhe prospect of using grain rice in fermented product technology.otherрисriсeглютенglutenферментированный напитокfermented beverageкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФерментированный напиток на основе аглютенового сырьяThesis