Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2023-03-212023-03-212023Сімахіна, Г. О. Індустрія оздоровчих продуктів в Україні: стан та перспективи / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Science and innovation of modern world : proceedings of the 5th International scientific and practical conference. – London : Cognum Publishing House, 2023. – Pp. 217-225https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39264Для того щоб оздоровчі харчові продукти стали доступними й потрібними для масового споживача, вони мають увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні. For making the healthy foods more available and necessary for the mass consumer, they should be implemented into the production structure in lagreg scales and organically complement the composition of Ukrainian cuisine.otherкафедра технології оздоровчих продуктівхарчова промисловістьдемографічна ситуаціяздоров'янутрієнтифармакологічний комплексfood industrydemographic situationhealthnutrientspharmacological complexкафедра іноземних мов професійного спрямуванняІндустрія оздоровчих продуктів в Україні: стан та перспективиThesis