Пасічний, Василь МиколайовичБожко, Наталія ВолодимирівнаШалда, Ірина Сергіївна2019-11-262019-11-262016Пасічний, В.М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2016. – № 20. – С. 55–60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30430Статтю присвячено розробці м’ясомістких січених напівфабрикатів. Наведено оцінку можливості використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання у рецептурах м’ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращення функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м’яса качки та м’яса індика механічного обвалювання.uk-UKм’ясомісткі січені напівфабрикатим’ясо качкиіндикthe meat-containing chopped semi-finished productsduck meatturkeyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качкиArticle